Hanzfinanz Kft. a fedélzeten - welcome on board!

Hanzl Bence lassan 3 éve, 2018 júniusa óta dolgozik vállalkozóként a pénzügyi szektorban. Ez idő alatt több mint 300 ügyféllel dolgozott együtt, és tette érthetővé számukra ezt a szakterületet. 

A kezdetek - mint a legtöbb vállalkozónak - neki is a túlélésről és a tanulásról szóltak, mára viszont pénzügyi szakemberként és vezetőként egy 5 fős csapat szakmai munkáját segíti, valamint rendszeresen tart termékszakmai képzéseket. 

Szerencsésnek tartja magát, hiszen a Fiatal Vállalkozói Összefogás alelnökeként számos vállalkozónak tud segíteni. Az egyesület szívügye a jótékonykodás, friss vállalkozásoknak nyújt segítséget az elindulásban Keszthelyen és környékén. A jövőben tevékenységének bővítésével még nagyobb hatást szeretne gyakorolni a környezetére, és minél több embernek szeretne segítő kezet nyújtani.

Bence állítja, ma már nem a vállalkozásában, hanem a vállalkozásán dolgozik, éppen ezért látta elérkezettnek az idejét, hogy megalapítsa első saját cégét, a Hanzfinanz Kft-t.
“Vezetőként mindig is fontosnak tartottam, hogy amikor csak tehetem a legprofibb, leggördülékenyebb megoldásokkal éljek, így esett a választásom a ResiDentia Optima Kft-re. A cégalapítási folyamat során megkönnyítették az életem, nem kellett felesleges köröket futnom. Semmilyen kétség nem merült fel bennem, hiszen mindenre a legpontosabb választ kaptam, ezúton is köszönöm ezt a precizitást, a rugalmasságot és a gyorsaságot! Mindenkinek ajánlom, aki a kezdetektől profi kezekben szeretné tudni cégét!”- mondta Bence.