Új- és régi ügyfeleinknek 2 hónap ajándékba!

Új ügyfeleinknek éves előfizetés esetén, már meglévő ügyfeleinknek pedig szerződésük egy évvel történő meghosszabbítása esetén a 13. és a 14. hónapot ajándékba adjuk. Találja meg cége új székhelyét Újlengyelen, és felejtse el az iparűzési adót. Az így megspórolt pénzt fordítsa inkább vállalkozására!

A székhelyszolgáltatást elsősorban azoknak a kis- és középvállalkozóknak ajánljuk, akiknek túl költséges lenne saját irodát, személyzetet fenntartani, és mentesülni szeretnének az iparűzési adó fizetése alól. Ajánljuk továbbá azoknak a cégvezetőknek, akik az adó- és egyéb hatósági ellenőrzéseket nem az otthonukban szeretnék intézni, de akár azoknak is, akik CSOK-ot igényelnének, de saját címükre már bejelentették egyéni- vagy társas vállalkozásukat. 

A ResiDentia Optima Kft. székhelyszolgáltatásának keretein belül vállaljuk, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően járunk el, cégtáblát helyezünk ki, tároljuk a céges iratokat, a hivatalos leveleket, küldeményeket pedig átvesszük. Egy adóhatósági ellenőrzés esetén igény szerint biztosítjuk a cégképviseletet, valamint helyszínt a vizsgálat idejére. 

A székhelyszolgáltatás mellett cégalapítás esetén teljeskörű jogi hátteret nyújtunk, továbbá a könyvelői és az adótanácsadói szolgáltatást is megtalálja nálunk az, aki mellettünk teszi le a voksát.